Vedonlyönti ja Vakio

Veikkauksen etuasiakastunnuksilla pelaaminen ja VeikkausTV:n katsominen onnistuu sekä Veikkaus appissa että nettiselaimessa. Feel Vegaseista löytyy tämän lisäksi myös perinteisiä pelikuponkeja.

Pikäveto

Pitkävedossa tarkoituksena on veikata yhden ottelun voittajaa tai 1-10 ottelun tulosyhdistelmää. Pitkäveto oli Veikkauksen ensimmäinen vedonlyöntipeli, joka lanseerattiin vuonna 1994.

Live-veto

Live-vedossa voidaan lyödä vetoa jo käynnissä olevista peleistä. Sinun on mahdollista pelata esimerkiksi ottelun voittajaa koko pelin ajan. Pelikohteen voi valita myös kymmenistä muista pelikohteista, jotka avautuvat ottelun aikana. Voitot saat tilillesi heti, kun kyseinen pelikohde ratkeaa.

Tulosveto

Tulosvedossa veikataan tulosperusteena olevien suoritusten lukumäärän oikeita tuloksia. Kuten esimerkiksi jalkapallo pelin kummankin joukkueen maalimääriä varsinaisella peliajalla. Suosituimmat kohdelajit Tulosvedossa ovat jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja salibandy. Moniveto Tulosvedosta kehitetyssä muuttuvakertoimisessa vedonlyöntipelissä pelataan 2-6 ottelussa kohdejoukkueiden tekemien maalien määriä. Neljän, viiden tai kuuden kohdeottelun tapauksessa pelistä käytetään nimeä SuperMoniveto.

Moniveto

Tulosvedosta kehitetyssä muuttuvakertoimisessa vedonlyöntipelissä pelataan 2-6 ottelussa kohdejoukkueiden tekemien maalien määriä. Neljän, viiden tai kuuden kohdeottelun tapauksessa pelistä käytetään nimeä SuperMoniveto.

Vakio

Vakiossa on tarkoituksena veikata 6-18 kohteen voittajat (1=kotivoitto, X=tasapeli tai 2=vierasvoitto) tai kahden taikka kolmen kilpailijan keskinäisen kilpailun tulosta taikka tulosvaihtoehdon toteutumista. Vakiossa tulee valita voittaja jokaiseen kohteeseen.