Dynamic Poker

Dynamic Poker on pokeripeli, jossa pelaajan tavoitteena on omalla viiden kortin pelikädellään voittaa pelinhoitajan viiden kortin pelikäsi.

Kaikki Dynamic Poker -pelistä

Kortit ja korttien arvot
Pelissä käytetään yhtä 52 kortin pakkaa ilman jokereita. Ässän arvo on 14, paitsi pienessä suorassa, jossa sen arvo on yksi. Kuvakorttien arvot ovat seuraavat: kuningas 13, kuningatar 12 ja sotamies 11. Muut kortit (2–10) ovat osoittamansa pistemäärän mukaisia.

Pelipanokset ja pelipaikat
Pelipanoksina käytetään pelimerkkejä, joita saa ostaa pelinhoitajalta. Vain yksi henkilö voi pelata yhtä pelipaikkaa.

Pelin kulku
Kun pelaajat ovat asettaneet aloituspanoksensa (Blind), pelinhoitaja jakaa jokaiselle pelaajalle sekä itselleen kaksi korttia kuvapuoli alaspäin. Kortit katsottuaan pelaajan tulee päättää jatkaako peliä vai luovuttaako. Mikäli pelaaja luovuttaa, hän häviää aloituspanoksensa. Jos pelaaja päättää jatkaa pelissä, hänen tulee asettaa kaksi kertaa Blind-panoksen suuruinen jatkopanos Flop-ympyrään.

Kun pelaajat ovat tehneet ratkaisunsa, pelinhoitaja kääntää auki kolme korttia, jotka ovat kaikille yhteisiä. Pelaajalla on tässä vaiheessa mahdollisuus jatkaa samalla panoksella tai asettaa Turn-ympyrään Blind-panoksen suuruinen korotuspanos. Kun korotuspäätökset on tehty, pelinhoitaja kääntää auki neljännen yhteisen kortin. Pelaaja voi jälleen jatkaa samalla panoksella tai korottaa panostaan asettamalla River-ympyrään Blind-panoksen suuruisen korotuspanoksen. Mikäli pelaaja on jättänyt asettamatta edellisen korotuspanoksen, hän ei voi korottaa enää tässä vaiheessa.

Kun pelaajat ovat tehneet ratkaisunsa, pelinhoitaja paljastaa viidennen yhteisen kortin. Nyt kun kaikki yhteiset kortit on käännetty auki, pelinhoitaja esittää omat pohjakorttinsa ja muodostaa parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden kahdesta omasta ja viidestä yhteisestä kortista. Tällä pelikädellä pelinhoitaja pelaa erikseen jokaista pelaajaa vastaan.

Voitonjako
Mikäli pelaajalla on parempi pokerikäsi kuin pelinhoitajalla, maksetaan jokaiselle pelaajan asettamalle jatkopanokselle (Flop, Turn, River) 1:1 voitto. Blind-panos ei voita eikä häviä, paitsi jos pelaajan voittava käsi on viiden kortin väri tai parempi, jolloin myös Blind-panokselle maksetaan 1:1 voitto. Mikäli pelinhoitajan käsi on parempi kuin pelaajan käsi, häviää pelaaja panoksensa (myös Blind-panoksen). Mikäli pelikädet ovat samanarvoiset, on peli tasan ja panokset jäävät pelaajalle.

Lisäpelit
Pelaaja voi ottaa osaa myös valinnaisiin lisäpeleihin, joita voi pelata peruspelin ohessa ja vain silloin, kun ottaa osaa peruspeliin. Bonus-pelin panos asetetaan B-ruutuun ja Extra Bonus -pelin panos XB-ruutuun. Lisäpelien panokset pitää asettaa ennen korttien jakamista.

Bonus-pelin (B) voitto ratkeaa pelaajalle jaettujen kahden pohjakortin yhdistelmästä.

Extra Bonuksen (XB) voitto ratkeaa pelaajan parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden arvosta, kun kaikki yhteiset kortit on jaettu. Pelaaja voi käyttää pokerikäteen 0−2 pohja-korttiaan. Pelaajan on maksettava Blind-panoksen lisäksi vähintään Floppanos, jotta lisäpelit pysyvät voimassa. Mikäli pelaaja luovuttaa, lisäpelien panokset häviävät.

Bonuspelin (B) voittokertoimet
A-A 50:1
A-K samaa maata 40:1
A-Q tai A-J samaa maata 30:1
A-K eri maata 20:1
K-K, Q-Q tai J-J 10:1

Extra Bonus (XB) -pelin voittokertoimet
Värisuora 100:1
Neloset 50:1
Täyskäsi 10:1
Väri 7:1
Suora 4:1