Pelikoulupaketit kaikille pelaajille

- Koronatilanteen takia emme järjestä tällä hetkellä pelikouluja -

Viihdy pelien ja urheilun parissa virkistyspäivänä, pikkujouluna tai vaikka synttäreillä. Varaa oma yksityinen pokeriturnaus tai pelikoulu seurueellesi.

Feel Vegas tarjoaa rennot, mutta tyylikkäät puitteet seurueille vapaa-ajan viettoon. Pelikoulu soveltuu mainiosti firman virkistyspäivään, syntymäpäivälahjaksi tai vaikkapa polttariohjelmaksi – räätälöimme ohjelman tarpeiden mukaan! Koulutus voidaan järjestää 2–20 hengen ryhmille. Isommille ryhmille onnistuu räätälöity tapahtuma.

Pelikoulupaketteja tarjoavat:

Pelikoulut

Onko pelien maailma sinulle uusi juttu? Pelikoulussa ammattitaitoiset pelinhoitajamme perehdyttävät sinut ja seurueesi pöytäpelien maailmaan. Koulutus soveltuu erinomaisesti niin ensikertalaisille kuin hieman kokeneemmillekin pelaajille.

Pelikoulu on riskitön tapa tutustua erilaisiin kasinomaailman pöytäpeleihin kuten Rulettiin tai Blackjackiin, sillä pelit pelataan ilman rahapanoksia. Kattavan pelikoulun päätteeksi seurue pelaa muutaman kierroksen selvittääkseen ketä onnetar suosii.

Yhden pöydän pelikoulu, kesto noin tunnin: 150 € sis. alv.

Pöytien kapasiteetit:

 • Blackjack max. 7 hlöä / pöytä
 • Ruletti max. 8 hlöä / pöytä.

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää »
 

Yksityispokeriturnaus

Tällä kattavalla ohjelmanumerolla saat tiiviin infopaketin Pokerista. Illan aikana perehdytään maailman suosituimman pokerivariaation, Texas Hold’emin, sääntöihin, sanastoon ja pelin etiketteihin seurueen taitotason mukaan. Kokeneemmat seurueet voivat aloittaa turnauksen heti halutessaan. Pokeritapahtuma soveltuu yritystilaisuuden kevennyksenä tai vaikkapa kaveriporukan illanvieton ohjelmanumeroksi. Kysy myös muista mahdollisista pokerivariaatioista.

Hinnat:

 • Yhden pöydän pokeritapahtuma, kesto noin 1,5 tuntia:
  • 260 € (sis. alv.), max. 10 hlöä / pöytä.
    
 • Kahden pöydän pokeritapahtuma, kesto noin 2,5 tuntia:
  • 420 € (sis. alv.), max 20 hlöä.

Kysy myös tarjous pienemmille seurueille!

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää »

Ikäraja 18 vuotta.