O'Learys

Feel Vegas -pelimaailma ja bostonilaishenkinen O´Learys -sporttiravintola muodostavat yhdessä elämyksellisen kohtaamispaikan. Kauppakeskus Sellossa ja Isossa Omenassa sijaitsevissa elämysravintoloissa asiakkaat voivat saman katon alla nauttia pohjoisamerikkalaisvaikutteisesta ruuasta, ainutlaatuisista urheiluelämyksistä, tapahtumaviihteestä sekä automaatti- ja pöytäpeleistä.

Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtälailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin. Oman erityisen tunnelmansa ravintolaan tuovat tuhannet seiniä koristavat taulut, joista yksi on perinteen mukaisesti ylösalaisin. O'Learys logo

Bostonista inspiraationsa saaneen O´Learysin keittiö on tunnettu maukkaista ja runsaista annoksistaan. Ruokalistan suosikkeja ovat wingsit ja ribsit sekä hampurilaiset, joita löytyy jokaiseen makuun. À la carte -listan lisäksi O´Learys-ravintolassa tarjoillaan lounasta arkisin klo 10.30–14.00. Lounaalla on aina tarjolla myös kasvis- ja vegaanivaihtoehto. 

Urheilujuhlaa O´Learysissä pääsee seuraamaan yli 80 tv-screeniltä ja löytyypä ravintolasta myös kunnon kisakatsomokin. Ravintolassa ovat katsottavissa lähes kaikki urheilua tarjoavat kanavat. Aktiivipelit, kuten pöytäcurling, flipper, ajopeli ja nyrkkeilypallo tarjoavat mahdollisuuden järjestää myös oma leikkimielinen urheilumittelö.

Viikonloppuisin luvassa on vauhdikasta menoa aamun pikkutunneille asti, kun ravintola muuttuu yökerhoksi. Night Games @ O’Learys Sello tarjoilee biletystä ja menevää musiikkia perjantaisin ja lauantaisin klo 03 saakka.

Tervetuloa viihtymään!

Tutustu tarkemmin O'Learysiin

O'Learys Sello »
O'Learys Iso Omena »