Feel Vegas Turku

Veikkaus avaa pelaamisen ja urheilun olohuoneen Turun keskustaan

Veikkaus avaa Turun keskustaan Aurakadulle KOP-kolmiona tunnettuun kiinteistöön uuden pelaamiseen ja urheilun seuraamiseen keskittyvän Feel Vegas -pelisalin (K18).

Avajaisia vietetään keskiviikkona 1.7.2020.

- Tulemme rakentamaan Turkuun uudella konseptilla toimivan Veikkauksen oman pelisalin, jossa urheilu ja pelaaminen ovat keskiössä. Pelisaliin rakennetaan turvallinen ja asiantunteva rahapelaamisen ympäristö, jonne ikäraja on 18 vuotta, sanoo Veikkauksen kehittämispäällikkö Ari Tuuli.

- Urheilupelaamisen olohuone tulee olemaan viihdyttävä vaihtoehto kaikille täysi-ikäisille viettää rentoa vapaa-aikaa. Siellä voi pelaamisen lisäksi seurata urheilua eri kanavilta ja viihtyä kavereiden kanssa. Tiloihin tulee automaattiemme lisäksi kattava valikoima pöytäpelejä, myös pokeria ja vahva valikoima Veikkauksen urheilutarjoamaa

Uusi Feel Vegas Turku tulee työllistämään noin 20 henkilöä. Työpaikasta kiinnostuneiden kannattaa surffata Veikkauksen verkkosivuille ja täyttää sieltä löytyvä työhakemus.

- Etsimme 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä, joilla on hymy herkässä ja jotka tahtovat yllättää asiakkaat hyvällä fiiliksellä joka päivä. Aito kiinnostus urheiluun lasketaan eduksi. On myös tärkeää osata sopeutua erilaisiin, joskus hyvinkin yllättäviin asiakaspalvelutilanteisiin, Feel Vegas Manager Seppo Katajisto sanoo.

- Meillä pärjää, kun on sosiaalinen, huumorintajuinen ja vastuuntuntoinen. Aikaisempaa työkokemusta pelinhoitoalalta ei tarvitse olla, me huolehdimme työntekijöiden koulutuksesta.

Feel Vegasin yhteyteen avataan myös urheilupelaamisen henkeä huokuva ravintola. Se tarjoilee rennolla otteella virvokkeita ja pientä purtavaa, kuten wingsejä, burgereita ja snacksejä. Ravintolan liiketoiminnasta vastaa Turun Osuuskauppa.

Lisätiedot:

Veikkaus/Viestintäpäällikkö Tomi Auremaa (040-5651 576)
TOK/Toimialajohtaja Mikko Eskelinen (010-764 5007)