Feel Vegas

Pääkaupunkiseudun Feel Vegasien aukioloaikoihin muutoksia

Seuraamme tarkoin valtioneuvoston tai viranomaisen sen hetkisen valtakunnallisen tai alueellisen määräyksen mukaisia ohjeita. Tartuntatautilain nojalla 30.9.2020 annetun asetuksen mukaiset ravintoloiden aukioloaikojen ja alkoholin anniskeluaikojen rajoitukset tulevat voimaan koko Suomessa 8.10.2020.

Tästä johtuen keskiviikosta 7.10. lähtien kaikki Feel Vegasit sulkevat ovensa päivittäin viimeistään klo 01 ja anniskelu päättyy klo 24.

Noudatamme myös alueellisia rajoituksia. Maanantaista 23.11. alkaen Uudenmaan alueella sijaitsevat Feel Vegasit sulkevat ovensa viimeistään klo 23.

Pääkaupunkiseudun Feel Vegasien aukioloajat ma 23.11. alkaen:

Feel Vegas Helsinki, Kaivopiha
ma–la 9–23
su 12–23
Käteispokeri pelattavissa ma-su klo 17-22.30

Feel Vegas Iso Omena
ma 9–22
ti–la 9–23
su 12–20
Käteispokeri pelattavissa pe-la 16-22.30

Feel Vegas Itis
ma–la 9–23
su 12–23
Käteispokeri on pelattavissa ma-su klo 17-22.30

Feel Vegas Sello
ma–la 9–22.45
su 11–19.45

Feel Vegas Tripla
ma-su 9-23

Kaikkien Feel vegasien aukioloajat löydät pelipaikkojemme omilta sivuilta täältä.

Jatkamme edelleen asiakasmäärien rajoittamista tarpeen vaatiessa ja huolehdimme tilojemme säännöllisesti puhdistamisesta. Huomioithan, että suosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että Feel Vegasit ovat jatkossakin turvallinen paikka asioida.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnin turvaaminen

Teemme kaikkemme vähentääksemme asiakkaidemme, henkilökuntamme ja kumppaneidemme riskiä saada tartunta.

 • Vain osa peliautomaateista on pelattavissa. Näin turvaamme THL:n suosituksen mukaisen 1-2 metrin etäisyyden pelaavien asiakkaiden välillä.
 • Olemme asentaneet suojapleksejä automaattien väleihin sekä omissa pelipaikoissamme myös pelipöytiin sekä kassan ja asiakkaan väliin.
 • Huolehdimme tehostetusti hygieniasta. Pelisaleissamme on esillä käsidesiä. Puhdistamme säännöllisesti automaattien, ovenkahvojen ja kulkuväylien pintoja.
 • Suosittelemme asiakkaillemme maskin käyttöä.
 • Rajoitamme asiakasmääriä Casino Helsingissä, Feel Vegaseissa ja Pelaamoissa.
 • Muistutamme asiakkailtamme yhteisestä vastuusta ja toisten huomioimisesta: pidä 1-2 metrin turvaväli, huolehdi käsihygieniasta, älä tule pelaamaan, jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita.

Ohjeita asiakkaille:

 • Ethän tule pelaamaan, jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita.
 • Pelipaikoissamme on tarjolla käsidesiä, huolehdithan käsihygieniasta.
 • Suosittelemme asiakkaillemme maskin käyttöä.
 • Pidäthän 1–2 metrin turvavälin muihin pelaajiin ja henkilökuntaamme.
 • Ohjeistamme sinua turvalliseen asiointiin pelipaikoissamme sijaitsevilla diginäytöillä, ohjejulisteilla ja kuulutuksilla.
 • Jos yskit tai aivastat, suojaathan suusi ja nenäsi nenäliinalla tai hihalla. Ethän yski käsiin vaan nenäliinaan tai kyynärtaipeeseen.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä tarkasti ja reagoimme tarvittaessa nopeasti. Koronaturvallisuuteen liittyvää lisätietoa veikkaus.fi/korona.

Kaipaatko lisätietoa?

Autamme mielellämme kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme palvelee joka päivä klo 6-24 numerossa 0200 55000 (pvm/mpm), sähköpostitse asiakaspalvelu@veikkaus.fi ja veikkaus.fi:stä löytyvän chat-palvelun kautta.