Vegas saapui Savoon: ”Tällainen paikka kaupungista on puuttunut”

Veikkauksen ensimmäinen uusi, kansainvälinen Feel Vegas -peliklubi, avattiin Kuopioon viime perjantaina 27. tammikuuta. Feel Vegas tarjoaa yhdessä uuden Amarillon kanssa ainutlaatuisen yhdistelmän peliviihdettä, sporttia ja ravintolapalvelut samassa paikassa.

– Fiilikset ovat suoraan sanoen loistavat. Tämä on pohjaratkaisultaan selkeä, tyylikäs ja todella kasinomainen. Tilat ovat hienot, mutta meidän henkilökunta luo tälle paikalle sielukkaan ilmapiirin, Feel Vegasin palveluesimies Jarmo Härkönen iloitsee.

Peliklubin esimies painottaa paikan sosiaalista luonnetta – ihmiset kohtaavat toisiaan, ja henkilökunta tarjoaa kaupungin parasta asiakaspalvelua.

– Tämä on loistava vapaa-ajanviettopaikka. Täällä voi kokeilla onneaan ja tutustua erilaisiin rahapeleihin ystävällisen ja osaavan henkilökunnan opastuksella. Naapurissa toimii loistava, täysin uusittu ravintola, josta löytyy laaja ruoka- ja juomatarjonta.

Savon ensimmäinen pokerihuone löytyy Feel Vegas Kuopion tiloista.

Savon ensimmäinen pokerihuone ja yli 50 automaattia

Feel Vegasit ovat tunnettuja laajasta pelivalikoimastaan. Pöytäpelit ja kattava automaattivalikoima muodostavat paikan kivijalan, mutta lisäksi tarjontaan kuuluvat urheiluvedonlyönti, lottoaminen ja Toto-pelit.

– Meiltä löytyy Vegas Blackjack, Dynamic Poker ja Ruletti, jossa on kansainväliset kertoimet. Jos pelit eivät ole entuudestaan tuttuja niin henkilökuntamme kertoo mielellään lisää, Härkönen sanoo.

Klubin automaattitarjonta on niin ikään kansainvälinen, mutta valikoimasta löytyy myös tuttuja kotimaisia peliautomaatteja. Kansainväliset automaatit ovat täysin samoja, joita löytyy myös Las Vegasista.

– Yhteensä automaatteja on viisikymmentä, joista kolmisenkymmentä on ulkomaisilta valmistajilta. 

Kenties odotetuin osa palvelutarjontaa on livepokeri, jota pääsee pelaamaan torstaista lauantaihin Savon ensimmäisellä oikealla pokerihuoneella.

– Käteispokeripöydät sijaitsevat talon pokerihuoneella. Pokeria on odotettu asiakkaiden keskuudessa varmaan kaikista eniten. Nyt meillä on oikea pokerihuone, Härkönen sanoo.

The Table on yksi uuden Amarillon vetonauloista, sanoo ravintolapäällikkö Sanna Tikkanen.

Amarillo näyttää suunnan muille

Feel Vegasin ravintolakumppanina toimii täysin uusi Amarillo, joka on ravintolaketjun uusi suunnannäyttäjä.

– Tällaista ei ole vielä missään. Me määritellään se, millaisia muista uusista Amarilloista tulee, ravintolapäällikkö Sanna Tikkanen riemuitsee.

Kuopion Amarillon menu on uniikki. Listalta löytyy tuttuja klassikoita, kuten kuuluisat burgerit, mutta raaka-aineisiin ja kevyempiin vaihtoehtoihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäksi ravintola haluaa tarjota kuopiolaisille jotain täysin uutta, mistä hyvä esimerkki on The Table.

– Se on ”VIP-pöytä”, josta voit ostaa istumapaikan itsellesi. Kymmenpaikkaista pöytää ei siis varata kokonaan, vaan siitä varataan vaikkapa kaksi tuolia. Pöytä myydään aina täyteen, ja jännitystä lisää se, että illan aikana tapaa uusia ihmisiä.

– Ilta alkaa kello 20 ja me pidetään lopusta huoli. Kokonaisuus pitää sisällään alkujuhlallisuudet ja yllätysmenun kokin esittelemänä. Lisäksi Entertainerit – henkilökuntamme – pitää huolen siitä, että asiakkailla on loistava ilta.

Feel Vegas Kuopio on avannut ovensa, tervetuloa tutustumaan!

Sijaitsemme osoittessa Käsityökatu 23
Olemme avoinna: MA–TI 10–23 | KE 10–00 | TO 10–01 | PE–LA 10–03 | SU 12–23

Katso kuvagalleria tiloistamme Facebookissa.

Don Ama ja muut herkulliset burgerit saat uuden Amarillon listalta.

Amarillo Kuopio on ensimmäinen täysin uusi Amarillo koko Suomessa. Ateriat valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, tarjonta on monipuolisempi kuin koskaan ja tilat huokuvat Meksiko-fiilistä. Kokonaisuuden kruunaa Entertainerit ja Cheftainerit eli talon henkilökunta.

Tutustu uuteen Amarilloon tästä.