Feel Vegas Tampere -yhteystiedot

Tervetuloa pelaamisen ja urheilun olohuoneeseen Tampereella. Feel Vegas yhdistää kansainvälisen peliviihteen, urheilun kisakatsomot ja ravintolapalvelut. Feel Vegaseihin ei ole sisäänkirjautumista ja sisäänpääsy on ilmainen.

Aukioloajat:
ma-ti 10-23
ke-to 10-01
pe-la 10-03
su     14-22

Baarin aukioloajat:
ke-to 16.30-24
pe-la 16.30-02.30

Feel Vegas Tampere
Venue FL klubin yhteydessä
Hämeenkatu 10
33100 Tampere

Yhteydenotot ja varaukset
P. 09-4370 3205
asiakaspalvelu@veikkaus.fi etunimi.sukunimi@veikkaus.fi
 

 

Ikäraja 18 vuotta.
Katso pokerin aukioloajat »

Yksityistilaisuudet ja pelikoulut
Jätä tarjouspyyntö »

Sporttibaari

Tampereen Feel Vegasin sporttibaarissa pääset virittäytymään päivittäin jännittävien urheilupelien tunnelmaan. Urheilupelit pääset katsomaan laadukkailta näytöiltä ja laaja kanavapakettitarjonta takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Otteluista on mahdollista myös pelata vetoja paikan päällä. Sporttibaari on mahdollista varata yksityiskäyttöön suuremmille ryhmille.

Pelivalikoima

Pelimaailmamme tarjoaa kävijöilleen kotimaiset, kuin myös kansainväliset automaattipelit. Pöytäpeleistä kiinnostuneet voivat kokeilla onneaan klassisen Ruletin (kansainväliset säännöt), Vegas Blacjackin, Dynamic Pokerin ja Pikapokerin parissa. Innokkaille hevosurheilun ystäville on tarjolla laaja valikoima Toto-pelejä.

Livepokerista pelattavissa on käteispokeri sekä pokeriturnaukset. Isommille seurueille on mahdollista varata yksittäisiä pokeriturnauksia. Käteispokerin peliajat: TI 17-22.30, KE-TO 17-00, PE-LA 17-01.45. Pokeriturnaukset löydät täältä.

Tietoa pelaajille

Feel Vegas
Tervetuloa, Feel Vegasiin ei ole sisäänkirjautumista.

Ikäraja
Ikäraja on 18 vuotta.

Maksuvälineet
Feel Vegasissa peleihin käyvät käteiset eurot tai suomalaiset debit-kortit.

Pöytäpelit
Feel Vegasin pöytäpelivalikoimaan kuuluvat muun muassa Ruletti, Vegas Blackjack, Dynamic Poker, sekä neljä erilaista pokeripeliä.

Automaattipelit
Reilun viidenkymmenen peliautomaatin kirjosta mielenkiintoinen peli löytyy jokaiselle. Pienin panos on 1 sentti.

Ravintola
Jokaisella Feel Vegas -klubilla on oma ravintolakumppani, joka tarjoaa ravintolapalvelut kätevästi saman katon alta.

Taustayhteisö
Feel Vegas -pelisaliketju on osa Veikkaus Oy:n toimintaa. Veikkaus Oy:n tuotto käytetään arpajaislain mukaisesti liikuntakasvatuksen, kulttuurin, tieteen, taiteen sekä nuorisotyön edistämiseen, terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, sekä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen.

Mikä säätelee Feel Vegasin velvollisuuksia ja vastuita?
Pelitoiminnan velvollisuuksista, oikeuksista, rajoituksista ja toiminnan perusteista on säädetty arpajaislaissa ja Veikkauksen rahapeliluvassa. Sisäasiainministeriö vastaa pelikasinotoiminnan toimeenpanon valvonnasta. Siksi toiminnalle on asetettu yleissäännöt.

Vastuullisuus Feel Vegaseissa
Asiakas itse vastaa omasta pelaamisestaan, omista panoksistaan, sijoituksistaan ja pelivarauksistaan sekä niihin käyttämistään varoista, mutta Feel Vegas Club tukee vastuullista pelaamista. Liikapelauskysymyksissä asiakas voi kääntyä Feel Vegas -klubin henkilökunnan puoleen.

Veikkaus luo mahdollisuuksia. Meille kaikille. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.
Veikkausvoittovaroilla suomalaiset voivat harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja niillä tuetaan myös monenlaista vapaaehtoistoimintaa.
Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua.
Ilman avustuksia jäisi myös moni kulttuurielämys kokematta.

MAHDOLLISUUKSIA. VEIKKAUS.