Feel Vegas Tampere on avattu!

Suomen kuudes Feel Vegas -peliklubi avattiin keskiviikkona 26.4. Tampereelle osoitteeseen Hämeenkatu 10. Paikalla toimi aiemmin Veikkauksen Pelaamo-pelisali. Avauspäivänä klubilla nähtiin vilkasta opiskelijamenoa ja isoja voittoja. Pelipaikka toimi viime vuosien tapaan Särkän Märkä -opiskelijatapahtuman kumppanina, ja paikalla kävi päivän mittaan viitisen sataa opiskelijaa. Kaikki kolme pokeripöytää olivat illalla auki.

-  Muutos Feel Vegasiksi on mielestäni tosi onnistunut. Tila on aiempaa suuremman tuntuinen ja lämminhenkisempi, palveluesimies Päivi Naukkarinen kertoo.

Avajaispäivälle osui myös isoja voittoja. Eräs asiakas nappasi automaattipelistä 9000 euroa, ja lisäksi Dynamic Poker -pöytäpelistä pelaajalle osui neloset, mikä oikeutti 1500 euron jackpotiin.

Peliautomaatteja uudella klubilla on yhteensä 47. Pöytäpeleistä on tarjolla ruletti, Dynamic Poker, Vegas Blackjack ja PikaPokeri. Feel Vegasien pöytäpeleissä on kansainväliset säännöt, jotka ovat pelaajan kannalta normaaleja pelisalisääntöjä selvästi suotuisammat. Lisäksi tarjolla on käteis- ja myös turnauspokeria, sekä Toto-pelaajille oma istuskelupaikka, jossa voi seurata ravilähetyksiä.

Seuraava Feel Vegas avataan Helsingin Kaivopihalle 24.5.

 

Feel Vegas Tampere: sijainti ja aukioloajat

Lue lisää uusista klubeista