Suomen kahdeksas Feel Vegas aukeaa perjantaina Itä-Helsinkiin

Feel Vegas -ketju laajenee vauhdilla. Viime viikolla vietettiin Helsingin ensimmäisen klubin avajaisia Kaivopihalla, ja perjantaina 2.6. avataan Helsingin toinen klubi kauppakeskus Itikseen. Klubeilla on tarjolla Veikkauksen kaikki pelit vedonlyönnistä peliautomaatteihin ja ruletista Lottoon.

Pelipaikan sisällä toimii Helsingin kasinolta tuttu Sports Bar -urheiluravintola, jonka pyörittämisestä vastaa Royal Ravintolat. Urheilun seuraamista varten klubilla on runsaasti näyttöjä sekä istuskelupaikkoja.

Jackpoteja ja kansainvälisen tason pöytäpelit

Itiksen klubi tulee olemaan Feel Vegaseista suurin. Tarjolla on 84 automaattia, joista noin puolet ovat Veikkauksen omia automaattimalleja ja puolet tuontiautomaatteja. Klubin Valtti-automaateissa on tarjolla Alkemia-peli, jonka jackpot voi suurimmillaan nousta 100 000 euroon. Lisäksi ulkomaisissa automaateissa on omia erillisiä jackpoteja.

Itiksen klubilta löytyy pöytäpeleistä Dynamic Poker, PikaPokeri ja Vegas Blackjack. Pelipöydissä on kansainvälisen tason palautusprosentit, jotka ovat selvästi suuremmat kuin Veikkauksen pelisaleissa ja ravintolapöydissä. Kuten kaikilla klubeilla, myös Itiksessä pelataan pelinhoitajan pyörittämää livepokeria. Pokeripöytä on auki neljänä päivänä viikossa, keskiviikosta lauantaihin. Uudella klubilla on myös Toto-pelaajille oma istuskelupaikkansa, jossa voi seurata ravilähetyksiä suorana.

Feel Vegas Itis
Pelivalikoima:

84 Peliautomaattia
Vedonlyönti
Käteispokeri
Toto-pelit
Arvontapelit, kuten Lotto, Eurojackpot ja Keno
Pöytäpelit: Ruletti, Vegas Blackjack, Dynamic Poker, Pikapokeri

Sijainti ja aukioloajat »