Feel Vegas tuo pelit ja sportit keskelle Kuopiota

Perjantaina 27.tammikuuta ovensa avaava Feel Vegas Kuopio on uuden ajan – ja uuden Veikkauksen ensimmäinen –  peliklubi. Paikan kivijalan muodostavat laaja pelitarjonta ja ravintolapalvelut saman katon alla.

– Feel Vegasissa rahapelaaminen, ravintolapalvelut, sportti ja viihteellisyys yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Se tulee olemaan kuopiolaisten kohtaamispaikka, sillä ovet ovat avoinna aamupäivästä yöhön – silloin kun ihmiset liikkuvat, Veikkauksen palvelu ja liiketoimintapäällikkö Juha Krats visioi.

Ensimmäiset Feel Vegasit avattiin reilu vuosi sitten Espooseen ja Jyväskylään. Sittemmin klubiketju on laajentunut Rovaniemelle, pääkaupunkiseudulle ja nyt Kuopioon. Feel Vegas tarjoaa monipuolisen kokemuksen asiakkailleen, ja Kuopiossa ravintolakumppanina toimii suosittu Amarillo.

– Feel Vegas on paikka, johon voi tulla viihtymään joko yksin tai suuremmallakin seurueella hyvän ruoan, juoman, pelien ja sportin äärelle. Paikasta löytyy jotain tuttua ja turvallista, mutta myös paljon uutta. Asiakkaiden viihtymisestä pitää huolen loistava ja ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava henkilökunta, Krats sanoo.

Feel Vegasit ovat tyylikkäitä peliklubeja. Tältä näyttää Rovaniemen Feel Vegasissa.

Laaja pelivalikoima kansainvälisillä kertoimilla

Pelitarjonta Feel Vegaseissa on hyvin laaja. Pöytäpelivalikoimasta löytyvät Vegas Blackjack, Ruletti, Dynamic Poker ja Pokeri. Säännöt ovat pelaajaystävälliset, sillä esimerkiksi Rulettia pelataan kansainvälisin kertoimin. Lisäksi klubilla tulee olemaan runsaasti ulkomaisia ja kotimaisia raha-automaatteja.

– Uutuutena palvelutarjontaan tulevat myös urheiluvedonlyönti ja hevosurheilu. Tämä tekee Feel Vegasista entistä kokonaisvaltaisemman kokemuksen, Krats kertoo.

Avajaiset osuvat otolliseen ajankohtaan, sillä perjantaina 27. tammikuuta Kuopion kiekkoylpeys, KalPa, pelaa kotikaupungin yleisölle.

– Avauspäivän iltana on tosiaan KalPan peli. Toivottavasti saadaan uuteen kisakatsomoon paljon porukkaa ja illaksi hyvä tunnelma klubiin.

Seuraa Feel Vegasia Facebookissa ja Instagramissa niin tiedät ensimmäisten joukossa, mitä klubilla tapahtuu.

Tutustu Feel Vegas Kuopioon »