Yhteystiedot Turku

Tervetuloa Club Turkuun! Klubin kansainvälisessä pelimaailmassa yhdistyvät Peliautomaatit, Pöytäpelit, Livepokeri ja Urheiluvedonlyönti. Sijaitsemme kaupungin parhaalla paikalla torin laidalla. Ruokaa ja juomaa tarjoilee ravintolakumppanimme Shamrockcafe. Klubille ei ole sisäänkirjautumista ja sisäänpääsy on ilmainen.

Aukioloajat:
Ma  11.00 - 21.00
Ti    11.00 - 22.00
Ke  11.00 - 22.30
To   11.00 - 22.30  
Pe  11.00 - 04.00
La   12.00 - 04.00
Su  13.00 - 20.00

Club Turku
Keskusta
Eerikinkatu 10
20100 Turku

Tietoa pelaajille

Tervetuloa
Olet aina lämpimästi tervetullut Club Turkuun. Klubille ei ole sisäänkirjautumista.

Ikäraja
Ikäraja on 18 vuotta.

Maksuvälineet
Klubilla peleihin käyvät käteiset eurot tai suomalaiset debit-kortit.

Pöytäpelit
Klubin pöytäpelivalikoimaan kuuluvat muun muassa Ruletti, Vegas Blackjack, Dynamic Poker, sekä neljä erilaista pokeripeliä.

Automaattipelit
Reilun viidenkymmenen peliautomaatin kirjosta mielenkiintoinen peli löytyy jokaiselle. Pienin panos on 1 sentti.

Ravintola
Klubilla on oma ravintolakumppani, joka tarjoaa ravintolapalvelut kätevästi saman katon alta.

Taustayhteisö
Club Turku ja Feel Vegas -pelisaliketju ovat osa Veikkaus Oy:n toimintaa. Veikkaus Oy:n tuotto käytetään arpajaislain mukaisesti liikuntakasvatuksen, kulttuurin, tieteen, taiteen sekä nuorisotyön edistämiseen, terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, sekä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen.

Mikä säätelee velvollisuuksia ja vastuita?
Pelitoiminnan velvollisuuksista, oikeuksista, rajoituksista ja toiminnan perusteista on säädetty arpajaislaissa ja Veikkauksen rahapeliluvassa. Sisäasiainministeriö vastaa pelikasinotoiminnan toimeenpanon valvonnasta. Siksi toiminnalle on asetettu yleissäännöt.

Vastuullisuus
Asiakas itse vastaa omasta pelaamisestaan, omista panoksistaan, sijoituksistaan ja pelivarauksistaan sekä niihin käyttämistään varoista, mutta klubi tukee vastuullista pelaamista. Liikapelauskysymyksissä asiakas voi kääntyä klubin henkilökunnan puoleen.

Veikkaus luo mahdollisuuksia. Meille kaikille. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.
Veikkausvoittovaroilla suomalaiset voivat harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja niillä tuetaan myös monenlaista vapaaehtoistoimintaa.
Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua.
Ilman avustuksia jäisi myös moni kulttuurielämys kokematta.

MAHDOLLISUUKSIA. VEIKKAUS.